Šperky - Výrobky inspirované kytarou

Autor: jirka kyncl, vytvořeno: 22.11.2015

Tvary kytar jsou většinou z estetického hlediska velmi zajímavé, není divu, že inspirují řadu jiných výrobků. Pojďme se dnes podívat, jak hudební nástroje a taky hudební skupiny ovlivňují modu a modní doplňky jejich fanoušků. 

Živé koncerty jsou pro každého fanouška nezapomenutelným zážitkem. Je to místo setkání s mnoha zajímavými lidmi, místo, kde panuje neopakovatelná atmosféra a samozřejmě skvělá příležitost vidět svého oblíbeného zpěváka, kytaristu nebo skupinu. Neznám nikoho, kdo by alespoň jednou za život nenavštívil koncert, nebo přímo hudební festival. 

Být fanouškem nějaké kapely s sebou někdy přináší nejednu změnu šatníku a celkové „image“. Fanoušci běžně kopírují styl oblékání, účesy i vizáž svých idolů a nikdo nevynechá příležitost, aby si nekoupil tričko nebo mikinu s potiskem své oblíbené kapely.

Originální dárek, nebo umělecké dílo?

A tak se například i kytara stala vděčnou inspirací pro výrobce oděvů, vlasových ozdob, ale i předlohou k výrobě netradičních dárků. Šperky ze stříbra jsou oblíbené mezi většinou mladých lidí a stříbrný přívěšek ve tvaru kytary může být nejen hezkým dárkem, ale i milou vzpomínkou na letní festival či talismanem pro štěstí.

Zdroj: http://darkont.cz/produkt/kytara-varianta-2-stribrny-privesek/

Viděl jsem také mnoho lidí, kteří na krku nosili trsátko svého oblíbeného kytaristy, někdo si ho třeba dal na klíče nebo na náramek. Určitě se dá najít spousta dalších součástí kytary, kterými se člověk může ozdobit, jednou z nich jsou struny. Z nich se totiž dá vyrobit pěkný náramek, stačí chvilka trpělivosti a originální doplněk je na světě.

Zdroj: http://store.drumbum.com/skuMGJ-189.html


Zpět na všechny články

Hudba jako zábava, ale i pomocník

Autor: jirka kyncl, vytvořeno: 06.11.2020

Kytarové mobilní aplikace

Autor: jirka kyncl, vytvořeno: 04.07.2020
GeoPas.cz