The Later Years od skupiny Pink Floyd

Autor: Markéta Hatláková, vytvořeno: 05.09.2019

The Later Years od skupiny Pink Floyd je masivní 16-disková audiovizuální jízda za poslední tři desetiletí. Nový balíček obsahuje studiový výstup, živé nahrávky, rarity, vzpomínky a mnoho dalšího. Nová - a poněkud obrovská - sbírka oslavující Pink Floyd za poslední tři dekády bude vydána 29. listopadu 2019.

The Later Years je 16-ti diskový set - pět CD, šest Blu-ray a pět DVD - obsahuje velké množství materiálu od Davida Gilmoura / Nicka Masona / Richarda Wrighta z uspořádání kapely od roku 1987. Což znamená, že kromě široce dostupné studiové píle, alb A Momentary Lapse of Reason, The Division Bell a The Endless River, a živých alb Delicate Sound of Thunder a Pulse, je k dispozici také více než 13 hodin nevydaných zvukových a audiovizuálních materiálů, včetně slavného Benátského představení roku 1989 na plovoucí scéně a koncert Knebworth z roku 1990, hudební videa, dokumentární záběry, bonusové živé skladby, vylepšené filmy a dokumentární filmy z turné.
Na Blu-ray, DVD a 7 ”vinylu je také vůbec první vydání posledního živého vystoupení Pink Floyd s Gilmourem, Masonem a Wrightem, hrající Arnold Layne na koncertě vzdávající hold Sydu Barrettovi v Londýnském Barbicanu v květnu roku 2007. Podívejte se na upoutávku Wish You Were Here, živě z Knebworth 30. června 1990.


Celá sada je dodávána s reprodukcemi termínů z turné, plakátů, programů a laminovaných vstupenek z turné, textových knih, dvou 7 ”vinylových singlů v novém obrazovém obalu.
Zahrnuta je také 60ti stránková vázaná kniha fotografií, kterou navrhli Aubrey Powell z Hipgnosis a Peter Curzon ze StormStudios, včetně mnoha dříve nespatřených snímků.
Pět CD je navíc uzavřeno ve vlastní 40ti stránkové vázané knize s rozsáhlým průvodcem veškerým obsahem, seznamy skladeb a kredity. K dispozici bude také balíček se dvěma LP / jedním-CD, Highlights, v rozevíracím obalu s 24 stránkovou brožurou obsahující dříve nespatřené a vzácné fotografie. Wow!

Chcete-li se podívat na Pink Floyd The Later Years v celé své kráse a zajistit si kopii předobjednávky, jděte na https://pinkfloyd.lnk.to/TheLaterYears?country=us.

 

 

 

 

Původní text naleznete na: zde


Zpět na všechny články

Hudba jako zábava, ale i pomocník

Autor: jirka kyncl, vytvořeno: 06.11.2020

Kytarové mobilní aplikace

Autor: jirka kyncl, vytvořeno: 04.07.2020